1 Gigabit 24GHz-en - megérkezett a Mimosa B24

2018-05-02 20:55
*|MC:SUBJECT|*

1 Gigabit 24GHz-en - megérkezett a Mimosa B24

Kedves Partnereink!
 
Az idei év komoly árcsökkenést hozott a Gigabites pont-pont kapcsolatok terén. Ebbe a trendbe kapcsolódik bele a Mimosa új terméke, a B24, amely eddig nem látott áron kínál 24GHz-es kapcsolatot.
 
A Mimosa egészen új termék felfogással robbant be a vezeték nélküli internet szolgáltatók piacára a nagy kapacitású és alacsony késleltetésű pont-pont eszközeivel, amelyek komoly teljesítménye mellett jól kezelhető, gyors és megbízható szoftveres képességekkel rendelkeznek.

Mimosa B24

A B24 egy 33dBi-s integrált parabola antennával rendelkező pont-pont bridge, amely a 24GHz-es frekvencián biztosítja ugyanazokat a képességeket amelyeket már a B5-től megszokhattunk: maximum 2x80MHz-es csatorna szélességet használhat 256QAM modulációval, a gyártó szerint 3km-es távolságig. Megfelelő vételi szint esetén ez minden bizonnyal több mint 1 gigabites aggregált kapacitást jelent a felhasználók számára egy nagyon kicsi, kompakt méretben és rendkívül elérhető áron.
 


Az eszköz igényesen kivitelezett finom beállító mechanikával érkezik, ami nagyban megkönnyíti majd a megfelelő telepítést. Elődeihez hasonlóan itt is megtalálható a GPS szinkronizáció, ami nagyban segít majd az azonos átjátszókon üzemelő eszközök zavarmentes üzemeltetésében, valamint a 2,4GHz-es beépített menedzsment WiFi ami már korábban is kiválóan használható volt. Elődeihez képest újdonság, hogy immáron lehetőség van mind optikai mind rezes Gigabites csatlakoztatásra is.


Ez a termék remekül egészíti ki az egyre elérhetőbb árú 60GHz-es rádiókat és nagyon jó ár/érték arányú gerinc megoldást biztosít a felhasználóknak.


Részletekért forduljanak kollégáinkhoz!