Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

60GHz, 2Gbps, Multipont - Megérkezett a Siklu Multihaul

2017-03-28 9:03
*|MC:SUBJECT|*

60GHz, 2Gbps, Multipont - Megérkezett a Siklu Multihaul

SIKLU gyárlátogatás
Kedves Partnerünk!
 
A vezeték nélküli adatátvitel fejlődésének legfontosabb kérdése, hogy mennyi sávszélességet viszünk át milyen frekvencia tartományban. Egyre gyakrabban van szükség Gigabit közeli kapacitásokra, azonban ezt a sávszélességet eddig leginkább a pont-pont kapcsolatok tudták biztosítani, azonban most valós alternatíva jelent meg a piacon: a Siklu bejelentette forradalmi fejlesztését, a Multihaul-t, ami közel 2Gbps aggregált bázis kapacitással rendelkezik a 60GHz-es spektrumban.

Siklu Multihaul (60GHz)

Az új Siklu multipont rendszer több szempontból is forradalmi. Azon túlmenően, hogy rendkívül széles (57-64GHz) spektrumban valósít meg Gigabites csatlakozást, áthidaltak még egy komoly problémát, mégpedig az irányba állítást. Mind a bázis mind a kliens eszközök 90 fokos antennával rendelkeznek, amit a gyártó kiegészített az úgynevezett "auto scanning" funkcióval. Ennek segítségével az ügyfél oldali eszköz minimális irányba állítást követően automatikusan "rááll" a központi berendezés nyalábjára, amivel nagyon sok idő takarítható meg.

A rendszer egyenlőre maximálisan 8 felcsatlakozott klienst támogat, amelyek 1,8Gbps aggregált kapacitáson osztozhatnak meg. Mindegyik berendezés rendelkezik több rezes illetve SFP porttal is, így nagyon könnyen integrálhatóak különböző hálózatokba és akár egy telephelyen belül több ügyfél is kiszolgálható a segítségükkel.

A hatótávolság a frekvencia jellegéből adódóan néhány száz méter, azonban ez bőven elegendő városi környezetben.

Termék adatlap

Amennyiben bármilyen kérdése lenne, úgy forduljon bizalommal kollégáinkhoz!