Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Arcfelismerő megoldások az ACTi-tól

2017-05-15 21:09
*|MC:SUBJECT|*

Arcfelismerő megoldások az ACTi-tól

Kedves Partnerünk!
 
Az ACTi által biztosított megoldásokban egyre hangsúlyosabb szerepet kap az arcfelismerés, ami különböző felhasználási területeken is előnyt biztosíthat a felhasználóknak.

Bevásárló központok: a megfelelően beállított szoftverrel felismerhetjük a vásárlók nemét és korát, amelyek alapján demográfiailag célzott reklámokat rakhatunk ki az üzletekbe az eladások növelésére.
Iroda Házak:  az arcfelismerő technológia segítségével tovább erősíthetjük a létesítmény biztonságát, kiegészítve a meglévő belépő kártyás és PIN kódos beléptetést.
ACTi multifunctional Q950 Door Station
Próbálja ki ingyenesen mire képes az ACTi arcfelismerő rendszere, amihez vagy egy ACTi kamerára, vagy néhány feltöltött képre van csak szükség. Itt érhető el a demo. (link: http://cognitive.acti.com/)

Gondmentes arcfelismerés projekt tervező

Amennyiben kedvet kapott az ACTi által kínált arcfelismerő rendszer kipróbálásához, úgy érdemes kipróbálni a gyártó kamera kiválasztó alkalmazását, amely egyedülálló a piacon. A szoftver minden feladatra a leginkább megfelelő kamerát fogja ajánlani a helyszíntől és felhasználási területtől függően.

Néhány egér kattintással komplex számításokat végeztethetünk el a szoftverrel, amivel rengeteg időt spórolunk meg a tervezés során. Egyszerűen kiválasztjuk a kívánt felhasználási területet, helyszínt és a méreteket, majd ezek után megtudjuk, hogy mi a legalkalmasabb kamera a feladatra.

Próbálják ki az ingyenes tervező szoftvert az ACTi weboldalán és máris könnyebben fog menni a munka!  link: http://www.acti.com/faceanalysisselector

Részletekért keressék kollégáinkat!