Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Biztonsági mentés aktív eszközökről, gyártó függetlenül - Backbox

2016-06-27 22:18
*|MC:SUBJECT|*

Biztonsági mentés aktív eszközökről, gyártó függetlenül - Backbox

A heterogén hálózatokban számos különböző gyártótól származó eszköz üzemel. Az üzemeltetők és rendszergazdák tudják, hogy fontos a konfigurációk mentése – de mert sok eszközről van szó és a gyártói különbségek miatt nehézkes az eszközök naprakész mentése, a legtöbb esetben a backup folyamat manuális és ad-hoc jellegű, a mentések tárolása pedig többnyire vagy az üzemeltető gépén történik, vagy jobb esetben egy menedzsmentre használt gépen, titkosítatlanul.

A BackBox egy komplett, operációs rendszerrel együtt szállított, integrált megoldás, amely több mint 60 gyártó, több mint 60 eszközének mentését, és a mentések centralizált, biztonságos tárolását képes megvalósítani.

Legyen szó switchekről, routerekről, telefonközpontokról, tűzfalakról, vagy más hálózati és biztonsági eszközökről, a BackBox ütemezett mentéseket végez az eszközökről és központi, titkosított konfiguráció adatbázist hoz létre, lehetővé téve a biztonságos tárolást, auditálást és a konfigurációk manuális vagy automatizált visszatöltését.


Legyen szó switchekről, routerekről, telefonközpontokról, proxy szerverekről, vagy akár tűzfalakról és IPS-ekről, a BackBox képes összegyűjteni és centralizáltan menteni az eszközök konfigurációs állományait és beállításait.

A BackBox a mentéseket ellenőrzés (konzisztencia, méret, változáskövetés) után centralizáltan és titkosítva tárolja, felületéről akár egyetlen kattintással visszatölthetőek akár a helyi, akár a távolban működő eszközök konfigurációi.

További információ a gyártó weboldalán.