D-Link Covr - Tökéletes Wi-Fi otthonában

2018-03-07 22:39
*|MC:SUBJECT|*

D-Link Covr - Tökéletes Wi-Fi otthonában


Napjainkban nem a Wi-Fi rendszer megléte a kérdés otthonainkban, hanem annak tudása, sebessége és jelerőssége. Erre kínál most professzionális megoldást a Powerline technológián alapuló új wireless extender a D-Link Covr.
 


A Covr egy már rég ismert és bevált receptet vett elő újra és ezt ötvözte a legújabb Wi-Fi fejlesztésekkel. A Powerline-nak köszönhetően bárhol az elektromos hálózaton keresztül felcsatlakoztatható jelveszteség és a mesh-ből adódó sávszélesség csökkenés nélkül. Ha pedig további eszközökkel bővítenénk hálózatunkat akkor nincs más dolgunk csak bedugni a 230-as aljzatba az új Covr-t és máris otthoni rendszerünk részévé válik.
 


A Covr rádiója Dual-Band-es, 802.11ac szabványon alapul és támogatja a MU-MIMO-t valamint a  Smart Steering-et. 2,4 GHz-en 300+Mbps-t míg 5GHz-en  866 Mbps-os sávszélesség az elméleti maximum, ha pedig LAN-on keresztül szeretnénk csatlakozni az eszközeinkhez, akkor arra is lehetőségünk van köszönhetően a 3db gigabites portnak.
 


Beüzemelése rendkívül egyszerű és gyors: az első Covr-t meglévő routerünkhöz csatlakoztatjuk majd ezután a D-Link Wi-Fi alkalmazás segítségével konfigurálhatjuk, ha pedig tovább bővítenénk akkor már ennél is egyszerűbb dolgunk van. 
 
 
Bővebb információkért forduljanak kollégáinkhoz!