Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Júliusi Mikrotik újdonságok

2018-07-11 19:27
*|MC:SUBJECT|*

Júliusi Mikrotik újdonságok

Kedves Partnereink!
 
A nyári időszakban is folyamatosan mutatkoznak be az újabbnál újabb Mikrotik eszközök. Aktuális hírlevelünkben két sikeres termékszéria továbbfejlesztett és kissé átalakított modelljével ismerkedhetnek meg részletesebben.

hEX S

A hEX S főbb paramétereiben (CPU órajel, memória, stb.) megegyezik elődjével a hEX-el. 5db Gigabites LAN port kapott helyet az eszközön továbbá az 5. portja PoE out funkcióval is rendelkezik. További előnye, hogy egy 1.25Gbit/s-os SFP foglalattal is ellátták, valamint hardveres  IPsec titkosításra is képes. Megtáplálására több lehetőség is van: a hagyományos DC mellett az 1-es porton passzív vagy 802.3af/at PoE megoldással is működtethetjük. Ezeken felül egy USB valamint egy microSD foglalat is helyet kapott benne és Dude Server package támogatása is van.
 


SXT LTE kit

Az SXT LTE kit a korábban bemutatott RBSXTLTE3-7-es modell továbbfejlesztett változata. Az erősebb processzor mellett további előnye, hogy már nem csak LTE sávokon képes üzemelni hanem a jóval nagyobb lefedettséggen üzemelő 2G és 3G hálózatokra is képes felcsatlakozni. Az SXT LTE kit-et két db 100-as ETH porttal látták el, ebből a második port képes PoE out funkcióra is. Az eszköz 24 V-os tápegységgel érkezik, de természetesen megtáplálható 802.3af/at PoE szabványon keresztül is. Két SIM foglalatának köszönhetően akár 2 külön szolgáltató kártyáját is használhatjuk, így a 2. SIM backupként működhet amennyiben az elsődleges kapcsolatban valamilyen probléma merül fel.

Az RBSXTR&R11e-LTE az alábbi nemzetközi LTE csatornákat támogatja: 

- 1, 2, 3, 7, 8, 20, 38 and 40.

 



Részletekért forduljanak kollégáinkhoz!