Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Mikrotik és UBNT garanciális feltételek változása

2021-01-14 12:58

Mikrotik és UBNT garanciális feltételek változása

 

2021 január elsejétől egy kormányrendelet szigorította a kiskereskedelmi forgalomban, végfelhasználóknak értékesített termékek garanciális időtartamát.

Az új szabályozás elvileg nem vonatkozik az AbsolCom Kft-re, mivel nem szolgálunk ki végfelhasználókat, csak nagykereskedelmi tevékenységet végzünk, viszont annyivel szeretnénk támogatni a partnereinket, hogy az általunk értékesített Mikrotik és UBNT eszközök garanciális feltételeit a következőképpen változtatjuk meg (a többi termékünkre eleve kedvezőbb garanciális feltételek vannak, így azokat nem érinti a változás):

Mikrotik: 2021 január 1-étől, minden egyes AbsolCom Kft-től vásárolt Mikrotik termékre, melynek a számlán szereplő egységára meghaladja a NETTÓ 79.000 Ft -ot, 2 év garancia fog vonatkozni. Az ennél olcsóbb Mikrotik termékekre továbbra is az eddig megszokott 1 év garancia érvényes.

 

Ubiquiti: 2021 január 1-étől, minden szériaszámos aktív eszközére az UBNT-nek, 2 év garanciát adunk. Tehát jóformán csak a tápok és szerelt kábelek maradnak ki ebből a kategóriából.

 

Az általunk forgalmazott többi gyártó termékeit ezek a változások nem érintik. Reméljük, hogy ezzel lépésünkkel továbbra is megőrzi népszerűségét a két gyártó termékcsaládja és segítünk a viszontértékesítésben.