Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Mikrotik termék bejelentések

2017-05-03 15:03
*|MC:SUBJECT|*

Mikrotik termék bejelentések

Kedves Partnerünk!

A Mikrotik-től már megszokhattuk, hogy folyamatosan jelentik be az újabb termékeket, ez most sincsen másképp, ismét három új eszközzel bővült a kínálat a WiFi és a fix telepítésű vezeték nélküli szolgáltatások területén.

OmniTIK 5 PoE ac

Megjelent az OmniTik újabb 5Ghz-es 802.11Ac-s verziója.  5 darab Gigabit Ethernet porttal érkezik és egy meglehetősen erős 720MHz CPU-ja van, kiegészítve 128MB RAM-al, és egy nagy teljesítményű 1,300mW 802.11a/n/ac Dual Chain rádióval (támogatja az AC és a régebbi 802.11a/n szabványokat is). Megújult a termék időjárásálló kültéri háza, amibe két darab 7.5dBi-s 5GHz-es omni antennát szereltek.

A passzív PoE ellátás mellett támogatja a szabványos 802.3at/af PoE ki és bemenetet. Az Ethernet portok közül 2-5-ig lehetőség nyílik más eszközök megtáplálására ugyanazon a feszültségen amivel az Omnitik van meghajtva, így sokkal kevesebb PoE adapterrel és kábelezéssel kell bajlódni mint korábban. Az eszköz képes af/at mode B (4,5+)(7,8-) berendezéseket ellátni tápfeszültséggel, amennyiben 48-57V beneti feszültséget használunk. .

hAP ac lite tower

A hAP ac lite egy párhuzamosan két frekvenciát támogató Access Point, amely egyszerre biztosít Wifi lefedettséget mind a 2.4GHz-es, mind az 5GHz-estartományokban.

Az eszköz 650MHz CPU-val, 64MB RAM-al, és 5db 10/100Mbps Ethernet porttal rendelkezik (PoE kiemetet biztosít az 5-ös portján), illetve egy dual-chain 802.11b/g/n 2.4GHz és egy  802.11ac 5GHz rádióval, USB porttal 3G/4G modemhez no meg a RouterOS L4 licenccel.

Az új tervezésű tokozás változatos telepítést tesz lehetővé, mivel mind függőlegesen, mind vízszintesen elhelyezhető egy asztalon, de természetesen a falra is felszerelhető.

cAP lite

A cAP lite egy rendkívül kis méretű access point, ami kifejezetten alkalmas nyilvános helyek (hotelek, repterek, bevásárló központok, stb.) WiFi lefedésére. Két darab különböző formájú burkolattal érkezik, amelyeket tetszés szerint használhatunk fel, sőt akár 3D printelt változatra is kicserélhetjük őket. 

A cAP lite támogatja a 802.11b/g/n szabványokat és a PoE táplálást. Tökéletes társa a MikroTik CAPsMAN-nak (controlled AP system manager), aminek segítségével az összes AP-t egy helyről irányíthatjuk. A cAP lite természetesen a kontrollertől függetlenül is üzemeltethető és ilyenkor is kiaknázhatjuk RouterOS lehetőségeit.

Bővebb információért forduljon kollégáinkhoz!