Mimosa 5GHz-es gerinc megoldások

2017-10-03 15:26
*|MC:SUBJECT|*

Mimosa 5GHz-es gerinc megoldások

Kedves Partnerünk!
 
Ritkán lehet olyan termékbe botlani a piacon ami a hangzatos marketing bejelentések mellett ténylegesen valami új, korábban nem látott/tapasztalt előnnyel/képességgel rendelkezik. A Mimosa 5GHz-es gerinc megoldásaiban mi ilyen termékekre leltünk, el is mondjuk, hogy miért!

A Mimosa 5GHz-es gerinc megoldásai két terméket jelentenek, az integrált antennával rendelkező B5-öt illetve ennek a konnektorizált változatát, a B5c-t. Azért döntöttünk úgy, hogy felvesszük a kínálatunkba ezeket az eszközöket, mert számos olyan dolgot tudnak amit a piacon szereplő hasonló feladatra szánt berendezések nem, vagy nem ennyire jól. 
Az egyik legfontosabb ilyen dolog az a teljesítmény. Mind a két berendezés 2db 802.11AC chipset-es rádióval van ellátva, amelyeket egyszerre, egy időben képesek alkalmazni, maximum 2x80MHz-es raszteren, ami már hazánkban is eredményezett 1GBPS aggregált sávszélesség feletti linkeket nem is kis távolságon!A teljesítmény persze nem minden, legalább ennyire fontos a könnyű használat és a megbízhatóság. Ezen a területen is remekül szerepelnek a Mimosa-k: a beépített menedzsment WiFi-nek köszönhetően például bármekkora terhelés mellett gond nélkül elérhető az eszköz, akár az okostelefonunkkal is. A szoftver maga rendkívül jól átlátható és kifejezetten megbízható teljesítményt nyújt.

Kinek ajánljuk a Mimosa termékeit? Első sorban azoknak akik megfizethető áron szeretnének igen komoly sávszélességet biztosítani közepes és nagy távolságokon, mivel erre a feladatra verhetetlenek az eszközök.

Bővebb információért forduljanak kollégáinkhoz!