Mimosa C5x - az új mindenes

2018-11-14 20:16
*|MC:SUBJECT|*

Mimosa C5x - az új mindenes

Kedves Partnereink!

Bemutatkozott a Mimosa PTP bridge valamint PTMP kliensként egyaránt használható új direkt szerelésű terméke a C5x. A széles frekvenciatartományban üzemelő rádió beépített antennája mellett további 4db opcionális antenna megoldással növelhető a rádió hatótávolsága. A választható antenna méret mellett a mimosa új licenszelési megoldása is a sokoldalú felhasználhatóság iránti nyitást szemlélteti.

A C5x rádiója támogatja a 2x2:2 MIMO technológiát és 256-os QAM modulációt. Csatornaszélességet tekintve 20/40/80 MHz-es sávokon képes üzemelni. A rádió maximális kimenő teljesítménye 27 dBm.
 


Kialakítását tekintve öntött alumínium fém burkolattal látták el annak érdekében, hogy a kívülről érkező zavarások ellen védve legyen. Egy darab POE képes Gigabit ethernet porttal szerelték fel. Fontos, hogy a C5x licensz nélkül csupán 100 Base-T-s áteresztő képességgel rendelkezik, amennyiben azonban szükség van további sávszélességre a licensz megvásárlása után rögtön feloldásra kerül a 100-as korlátozás.

A C5x maga is rendelkezik 8 dBm-es nyereséggel ezért rövidebb távú összeköttetéseknél direkt használata is megoldható. Amennyiben viszont ez nem elég még mindig választhatunk 4 típus közül, ezek kialakításuk mellett antennanyereségükben térnek el legfőképpen egymástól.
 
N5-X12 (12 dBi)
 
N5-X16 (16 dBi)
 
N5-X20 (20 dBi)
 
N5-X25 (25 dBi)

A megfelelő antenna csatlakoztatása a csőtápvonalas kialakítás miatt rendkívül egyszerű és jelveszteség mentes hiszen nem szükséges semmilyen antenna kábel a rádió és az antenna összeköttetéséhez.

 
További információért forduljanak kollégáinkhoz!