Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Ne maradj le: Tavaszi D-Link termékajánló szolgáltatóknak

2017-04-04 8:54
*|MC:SUBJECT|*

Ne maradj le: Tavaszi D-Link termékajánló szolgáltatóknak

Kedves Partnerünk!

Az utóbbi időben több olyan termék is megjelent a D-Link kínálatában, amely kialakítása/képességei és nem utolsó sorban ára miatt kifejezetten ideális lehet szolgáltatók számára. Ezek közül mutatunk be most párat.
 
DGS-1100-05PD: a PoE táplált PoE switch

A D-Link Smart Switch portfóliója újabb taggal bővült a DGS-1100- 05PD típus személyében, amely azon túl, hogy a D-Link EasySmart sorozatának tagja és PoE képes portokkal is rendelkezik, IEEE 802.3af/at szabvány szerint megtáplálható. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a megszokott, 230V-os tápegység helyett egy másik PoE switch segítségével, csupán egy Ethernet kábel használatával üzembe helyezhető és hálózatba köthető az alábbiak szerint:

1. amennyiben az eszköz Uplink (5) portja IEEE 802.3af szabvány szerinti megtáplálást kap, úgy az (1) és (2)-es portokon elérhető teljes PoE budget 8W (IEEE 802.3af szabványt használva)

2. amennyiben az eszköz Uplink (5) portja IEEE 802.3at szabvány szerinti megtáplálást kap, úgy az (1) és (2)-es portokon elérhető teljes PoE budget 18W (IEEE 802.3af szabványt használva)

A fenti tulajdonságok mellett azonban nem feledkezhetünk meg arról, hogy a DGS-1100- 05PD a D-Link Smart termékei közé tartozik, így rengeteg további hasznos funkcióval rendelkezik, csakúgy mint a széria többi tagja: VLAN és Jumbo Frame támogatás, sávszélesség szabályzás, grafikus menedzsment felület, stb.

 DIR-605L Cloud router - bomba árú "biztonsági őr"

A D-Link Cloud Router N300 (DIR-605L) az otthoni Wi-Fi routerek legújabb generációjának belépő szintű tagja. A Cloud szolgáltatásokkal felvértezett Wireless N router a biztonsági játékosoknak készült: szülőknek, akik tudni szeretnék, milyen oldalakat látogatnak gyermekeik, biztonság-orientáltaknak, akik látni szeretnék, kik csatlakoznak a hálózathoz éppen vagy akár azt, ki szeretne. Mindezt – számos további beállítással – akár egy iPhone®, iPad® vagy Android™ okostelefonról, tabletről is vezérelhetjük, nem utolsó sorban kategóriájának egyik legjobb árú tagja!

Részletekért forduljanak kollégáinkhoz!