Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére
GB/EN HU

Októberi Mikrotik hírek

2018-10-03 22:29
*|MC:SUBJECT|*

Októberi Mikrotik hírek

Kedves Partnereink!

A Mikrotik az őszi időszakban is folyamatosan mutat be új eszközöket. A rendszeres fejlesztések eredményeképpen most egy új kompakt méretű ám rendkívül nagy teljesítménnyel bírő switch-el valamint egy újabb LHG modellel bővül a kínálat.

A hírek és újdonságok mellett szót kell ejtenünk arról, hogy kollégáink a Mikrotik központjában elvégezték a gyártó MTCSA tréningjét amelynek eredményeképp az Absolcom Kft megkapta a "value added distributor" minősítést.
 


CRS305-1G-4S+IN

A CRS305 egy kis méretű switch, amelyen összesen 4 darab SFP+ port található. A portok áteresztóképessége egyenként 10 Gbps. Ezek mellett egy darab gigabites LAN csatlakozással is rendelkezik, amelyen keresztül elvégezhetjük a menedzsment feladatokat, vagy akár meg is táplálhatjuk a CRS305-öt PoE+, IEEE 802.3at/af vagy passzív PoE szabványon keresztül. Ha mégsem a PoE általi megtáplálást választjuk, akkor két darab redundáns működésre képes DC csatlakozással is számolhatunk.


LHG LTE kit

A legújabb LHG LTE kit nagy nyereségű antennájának köszönhetően könnyedén felcsatlakozik olyan LTE adótornyokra is amelyekre mobil eszközök már nem képesek. Az eszköz egy darab LAN porttal rendelkezik valamint egy CAT4-es beépített LTE kártya biztosítja a maxmum 150 Mbit/s-os letöltési illetve 50 Mbit/s-os feltöltési sebességet
 


Zárszóként néhány tanácsot szeretnénk adni azon ügyfeleink részére akik meghibásodás miatt valamilyen Mikrotik eszközt adnak le. A gyártó a termékek garanciális ügyintézésének elindításához  a következő lépéseket kéri: 

1., Reset

2., Ha reset után sem áll fel az OS, akkor NetInstall

3., Supout.rif fálj az eszközről, ha kinyerhető

 
További információért forduljanak kollégáinkhoz!