Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Planet Networking: ipari és szolgáltatói megoldások

2017-10-26 13:10
*|MC:SUBJECT|*

Planet Networking: ipari és szolgáltatói megoldások

Kedves Partnerünk!
 
Örömmel jelentjük be, hogy újabb gyártóval - a Planet Networking-el - bővült a kínálatunk, ezzel olyan szakmai területeket tudunk magasabb szinten kiszolgálni mint a biztonság technika, az ipari automatizálás vagy akár a szolgáltatói hálózatok.

A Planet Networking már több évtizede áll a vásárlók rendelkezésére és ez alatt az idő alatt igen széles termék kínálatot alakított ki a vásárlók számára. A termékekre alapvetően jellemző a sokoldalúság és a versenyképes árfekvés - megfelelő megbízhatóság mellett. Nézzük át a legfontosabb termékcsoportokat:



A Passzív Optikai Hálózatokra (PON) épülő multipont optikai megoldások közül a gyártó a hazánkban is fontos kisebb lélekszámú településekre optimalizált GEPON rendszerű központi és végponti megoldást kínál az alternatív szolgáltatói piac szereplőinek.



Ennél jóval szélesebb kínálattal szolgál az ipari Ethernet és automatizálás területén, ahol hagyományos és PoE-s akár napelemmel is kombinálható ipari switch-ek, ipari media konverterek, ipari mobil hálózati gateway-ek és modbus gateway-ek találhatóak, lefedve a legtöbb felmerülő igényt.



Szintén hatalmas a választék a Power over Etherenet switch-ek terén, ahol a legtöbb gyártóénál lényegesen szélesebb termék paletta érhető el a rack-es, din-sínes vagy akár extra távolságú PoE megoldásokból.



Az IP megfigyelés terén is komplett megoldással szolgál a Planet, ami szoftveres és hardveres rögzítő rendszerekből és a piacon megszokott bullet, box, dome, speed-dome, halszem és analóg kamerákból áll.



Nem hanyagolható el a gyártó Media Konverter kínálata sem, amiben menedzselhető és nem mendzselhető, rack-es, és különálló konverterek széles választéka érhető el.

A fentieken túl még nagyon sok különböző termék érhető el az Ethernet Switch-ektől, az IP Telefonokon át az Otthoni Automatizálásig, ezekről bővebben további hírleveleinkben adunk tájékoztatást.

Bővebb információért forduljanak kollégáinkhoz!