Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Triton rack szekrények speciális esetekre - 2. rész

2017-07-06 20:16
*|MC:SUBJECT|*

Triton rack szekrények speciális esetekre - 2. rész

Kedves Partnereink!
 
Korábbi hírlevelünkben már bemutattuk a Triton speciális rack szekrényeinek egy részét, most pedig folytatjuk a listát, hogy teljes képet adjunk a kínálatról.
 
RNA - hibrid szekrény
Ez a szekrény az ideális választás lehet napjaink okos otthonaiba. Abból a célból lett létrehozva, hogy egy helyre össze lehessen vonni a telekommunikációs (Internet, telefon, tv) és kábelezési megoldásokat oly módon, hogy ezek áramellátása is profin és ízlésesen legyen beszerelve. A szekrényben minden aktív eszköz befér és a forgatható oldal paneleken elhelyezhetjük a szükséges strukturált kábelezési és áram elosztó modulokat.

SNA - hibrid szekrény
Az SNA szekrények kifejezetten a DIN sínes eszközeink beszerelésére lettek kitalálva, ezért ideális kiegészítői lehetnek a többi hibrid szekrénynek. A kialakított kábel vezető nyílások és a falba süllyeszthető kialakításuk könnyen szerelhetővé teszi őket.

RNA- SNA kiegészítők
A bemutatott szekrényekhez további kiegészítők érhetőek el, amikkel még profibbá és/vagy esztétikusabbá tehetjük a letelepített szekrényeket. A vak- és break-out panelek, kábel vezetők és egyéb kiegészítők széles palettája áll a telepítők rendelkezésére.