Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére
GB/EN HU

Ubiquiti - PrismStation 5AC

2018-09-26 18:53
*|MC:SUBJECT|*

Ubiquiti - PrismStation 5AC

Kedves Partnereink!

A bázisállomások egyik legnagyobb problémája a rendkívül nagy interferencia. A nagy mértékű zavarás eredményeképpen jelentősen csökkenhet az állomás kapacitása és teljesítménye. Minden gyártó igyekszik valamilyen módon védekezni és megtalálni a legjobb megoldást erre a jelenségre. Az UBNT PrismStation bázisállomás ezek ellen a zavarok ellen veszi fel a küzdelmet.

PrismStation 5AC

A speciális burkolat az első lépcső amelynek köszönhetően a PrismStation hatékonyabban képes ellenállni a más rádióktól származó zavarásoknak, mindezek mellett törekedtek arra is a tervezők, hogy a rácsatlakoztatott antennák is minél hatékonyabb működésre és jeltovábbításra legyenek képesek. Ezek miatt esett a választás a csőtápvonalas technológiára.
 


A csőtápvonalas megoldáson túl természetesen az airMAX eszközöknél jól bevált fejlesztések is megtalálhatóak a PrismStation-be (Active RF Filtering, GPS sync).
 


Az antennák kiválasztása a másik kulcskérdés. Itt az UBNT egy külön a erre a célra fejlesztett tölcsérantenna szériát mutatott be amelyek különböző nyílásszögüknek köszönhetően felhasználási céltól függően csatlakoztathatók a bázisállomásra.
 
 

 
További információért forduljanak kollégáinkhoz!