Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Ubiquiti - UniFi WiFi BaseStationXG

2018-08-29 21:03
*|MC:SUBJECT|*

Ubiquiti - UniFi WiFi BaseStationXG

Kedves Partnereink!

A Ubiquiti Networks igyekszik folyamatosan fejleszteni jól bevált és sikeres szériáit, igazodva korunk igényeihez. Ennek legújabb példája a UniFi WiFi BaseStationXG amelyet a gyártó weboldalán a világ legnagyobb kapacitással rendelkező Wifi AP-jaként hírdetnek, ami nem alaptalan, hiszen akár 1500 kliens egyidejű kezelésére képes az adatlap szerint. A három beépített rádió együttes teljesítménye pedig akár az  5 Gbps-ot is elérheti.

UniFi WiFi BaseStationXG

A korábban említett 5Gbps-os sebesség és a rendkívül magas 1500-as kliensszám mellett a BaseStationXG további extrákat is tartogat úgy mint a 802.11ac Wave2-es technológia, illetve a 12 MU-MIMO szál.
 


A BaseStationXG összesen két rezes interfésszel rendelkezik. Ezek közül az egyik egy Gigabites LAN csatlakoztatás a második pedig egy 10 gigabites LAN port. Megtáplálása 802.3bt PoE szabványon keresztül lehetséges.
 

A sportlétesítmények kialakításához és csapatainak logójához igazodván akár teljesen egyedi borítás is adható az eszköznek
 


Az eszköz és a kliensek közti kommunikáció optimális működését az RF Energy Steering és az RF Channel Filtering technológiák emelik a következő szintre.

További információért forduljanak kollégáinkhoz!