Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Ubiquiti - Unifi Protect

2018-10-10 20:17
*|MC:SUBJECT|*

Ubiquiti - Unifi Protect

Kedves Partnereink!

A Ubiquiti Unifi videó megoldásai már régóta megtalálhatóak a gyártó kínálatában. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően egyre több új típusú kamera illetve NVR megoldás közül választhatunk. A most bemutatott Unifi Protect újdonságaival kiegészülve egy teljesen önálló és komplex kamerarendszert szerezhetünk be amelyhez többek közt ingyenes felhőszolgáltatás is jár.

A Unifi Protect rendszer legfontosabb szereplői a kamerák. Felhasználási területtől függően kiválaszthatjuk a számunkra ideális berendezést, jelen pillanatban 5 különböző kameratípusból választhatunk.

A G3 videókamera család főbb jellemzői:

- 1080p HD felbontás
- kompakt kialakítás
- PoE-n keresztüli megtáplálás
- egyszerű összeszerelés és telepítés

 


G3-as családban megtalálható kamera típusokról a gyártó adatlapon további tájékoztatást kaphatnak 

A videórendszer gerincét képző NVR rögzítő jelentős fejlesztésen ment keresztül. A legújabb Unifi Cloud Key Gen2 Plus segítségével teljes mértékben felügyelhetjük kiépített megfigyelőrendszerünket: egy NVR akár több mint 20 kamera lekezelésére is képes. A Cloud Key Gen2 Plus-t egy 1TB-os merevlemezzel szállítják amely az igényeknek megfelelően bármikor tovább bővíthető 2.5” SATA csatlakozású háttértárral. A HDD-n rögzített tartalmat ezek után bármikor visszanézhetjük akár távolról is hiszen az ingyenesen használható felhő technológiának köszönhetően bármikor felcsatlakozhatunk és streamelhetjük a képet egy titkosított csatornán keresztül. 
 

A Unifi Protect szoftver új timelapse funkciójával könnyedén végigpörgethetjük akár egy nap történéseit néhány másodperc alatt.

A szoftver elérhető Android valamint IOS rendszerekre egyaránt.
 
További információért forduljanak kollégáinkhoz!