Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Végtelenül egyszerű: Ligowave Infinity Wi-Fi rendszer

2016-07-03 16:48
*|MC:SUBJECT|*

Végtelenül egyszerű: Ligowave Infinity Wi-Fi rendszer

A LigoWave új szoftveres megoldást mutatott be az Infinity családba tartozó Wi-Fi access point-ok felügyeletéhez és menedzseléséhez. Két platformon érhető el: Linuxon vagy VM Virtualbox-on (Windows, Mac és Linux oprendszereket támogat), valamint hamarosan érkezik a felhő alapú változat is. További újdonságokat rejt az új NFT v7.54 firmware verzió, ami kontroller nélküli üzemmódot is fog támogatni a kisebb volumenű telepítések költséghatékony kivitelezésének érdekében (50 eszközig), lehetővé téve, hogy ne kelljen külső hardveres kontrollert alkalmazni. Az ügyfelek három féle képen lesznek képesek telepíteni és üzemeltetni a LigoWave access point-okat:
Önálló Üzemmód
Ebben az üzemmódban az Infinity access point-okat egyesével a web felületükön keresztül kell beállítani. Ez a felállás kis hálózatok számára van kitalálva, amelyek nem igényelnek központi felügyeletet, viszont szükség van az egyszerű beállíthatóságra, amely igénynek az Infinity OS teljes mértékben megfelel.

Bővebb információ
Integrált Üzemmód
 
Mindegyik Infinity access-point támogatja a kontroller nélküli üzemmódot az NFT v7.54 firmware verziótól fogva, oly módon, hogy a telepített rendszerből az egyik eszközt master üzemmódba állítjuk és innentől ez megosztja többi AP-val a beállításokat, valamint begyűjti tőlük a különböző statisztikai adatokat, maximum 50 eszközig. Ez az üzemmód kellőképpen biztonságos, skálázható és költség hatékony.

Bővebb információ
Külső Üzemmód
Az Infinity kontroller egy ingyenesen letölthető szoftveres felügyeleti és menedzsment eszköz, amit WIndows vagy Linus szerverre kell telepíteni, illetve nemsokára elérhető lesz a felhő alapú változata. A kontrollerben nincsen korlátozva a felügyelhető eszközök száma, ezért ideális nagy méretű és kiterjedésű hálózatok felügyeletére.

Integrált Üzemmód
 
 
LigoDLB Propeller 5
Webshop
LigoDLB 5
Webshop
LigoPTP RapidFire5N
Webshop