mydlink Home: okostelefon alkalmazás D-Link eszközökhöz

2017-10-18 21:11
*|MC:SUBJECT|*

mydlink Home: okostelefon alkalmazás
D-Link eszközökhöz

Kedves Partnerünk!

Mit jelent a mydlink Home?

A mydlink™ Home okostelefon és tablet alkalmazás a D-Link Smart Home termékeinek vezérlőközpontja, mely egyszerre biztosít felületet a beállításokhoz, az ellenőrzéshez, a megfigyeléshez és az automatizáláshoz. Ami nemrég még a fantázia világa volt, mára valósággá vált...
 


Alig néhány évvel ezelőtt az otthonautomatizálás egy távoli jövőképnek tűnt.
 


Ám a technológiai fejlődés jelentősen felgyorsult, és ennek előnyeit most Te is élvezheted! A régóta vágyott lehetőségek mára valósággá váltak. Mi ezt hívjuk mydlink™ Home-nak. Ez nem más, mint a smart otthon technológia legjava.

Ezt az egész kis okos cuccot azért találtuk ki, hogy a Te életed kényelmesebbé és biztonságosabbá tehessük. Ez a smart home technológia legjava.
 

Irányítás a Te kezedben, automatikusan

A mydlink™ Home alkalmazással mindent Te irányíthatsz automatizált otthonodban. Állíts be áramfogyasztási határértékeket (igen, akár arról is értesítést kérhetsz, ha a gyerek 4 nap alatt elhasznált egy havi PlayStation áramfogyasztást), időzítsd a lámpák felkapcsolását, a nagyobb áramfogyasztású készülékekre állíts be túlmelegedési értékeket... a lehetőségek listája csaknem végtelen!

További információkért keressék kollégáinkat!