Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Őszi Mikrotik Újdonságok - Első Rész

2017-09-19 22:22
*|MC:SUBJECT|*

Őszi Mikrotik Újdonságok - Első Rész

Kedves Partnerünk!
 
Itt van az ősz és vele együtt megérkeztek a legújabb Mikrotik termék bejelentések is, amelyek között néhány igazi csemegét is találhatunk. Cikkünk első részében a 60GHz-es "Wireless Wire" gigabites bridge-et, illetve a 2,4GHz-es Woobm-USB névre hallgató WiFi-s menedzsment stick-et mutatjuk be.

A Wireless Wire egy 802.11ad chipset köré épülő 60GHz-es bridge készlet, amely korlátozott távolságon belül lehetővé teszi Full-Duplex adatátvitelt a két eszköz között! A kültéren és beltéren egyaránt használható eszköz ideális megoldás lehet olyan esetekre, ahol a kábelezés nem oldható meg, és a gyártó által (szabad térben) ígért 100m-es link hossz sok helyen bizonyulhat hasznosnak.
 


A készletben minden megtalálható ami a telepítéshez szükséges, a beépített 60 fokos beam-formingos antenna pedig remélhetőleg könnyű beállítást tesz lehetővé.
 


A Woobm-USB egy igazi hiánypótló megoldás: a kis USB stick-et egy routerboard USB portjába helyezve lehetőségünk nyílik menedzselni azt - vezeték nélkül. WiFi AP-ként egyszerű web interfésszel rendelkezik ahol beállíthajuk magát a Woobm-USB-t, illetve elérhetjük a csatlakoztatott eszköz konzolját.
 


Kliens üzemmódjának köszönhetően akár több ilyen stick-et is csatlakoztathatunk egy WiFi AP-hoz, ezáltal több eszközt is menedzselhetünk egy időben.

Bővebb információért forduljanak kollégáinkhoz!