Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére
GB/EN HU

Új Ubiquity termékek

2019-02-19 10:25

Már kaphatók az Ubiquity legújabb fejlesztésű termékei, amelyek közül a következőket szeretnénk kiemelni:

LiteBeam AC Gen2 (LBE-5AC-Gen2) és LiteBeam AC-LR

Az eszköz rendelkezik egy külön Wi-Fi rádióval, menedzsment célokra, gyors és könnyű beállítást téve lehetővé bármilyen mobiltelefonos platformról. Az alkalmazás letölthető innen:

         

 

Az elődjénél jobban szigetelt és földelt változat lett, egy robosztus felfogatással, vízszintes és függőleges beállítási lehetőséggel.

A képen rádió, antenna látható

Ez egy automatikusan létrehozott leírás.

Már az új airOS8 fut rajta, airMAX ac protokol támogatással és valós idejű RF analízissel. További jellemzői még a 23dBi i2x2 MIMO irányított antenna, kompakt méret és könnyített szerkezet.

 

Az airFiber termékcsalád is bővült egy új taggal: airFiber-5XHD

Nagy sebességű pont-pont adatátvitelt ígér: 1 Gbit+ adatátvitel, 2 millió csomag / másodperc, 4096 QAM moduláció, RF szűrés.

Az airFiber-5XHD IP 67-es védelemmel rendelkezik, ellenálló a legtöbb időjárási kihívással szemben

A képen víz, rádió, kültéri látható

Ez egy automatikusan létrehozott leírás.

Egy érdekes dizájnnal jelent meg egy új termékcsalád, a LiteAP ac. Ehhez hasonlóval találkozhattunk már a Deliberant Propellereknél is.

A LiteAP ac-k ultrakönnyű airMAX accesspointok (LAP-120 és LAP-GPS), gömbcsuklós felfogatással, amivel, szinte bármerre forgatható. A felszereléshez csak egy csavarhúzó kell. 120 fokos 2x2 MIMO antennával rendelkezik, és kapható belőle GPS szinkronos változat is. Szintén az új airOS8 fut rajta