Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Újabb szín a palettán: D-Link ipari switch-ek

2018-08-15 20:11
*|MC:SUBJECT|*

Újabb szín a palettán: D-Link ipari switch-ek

Kedves Partnereink!

A D-Link switch családját már nem szükséges bemutatnunk, hiszen hosszú ideje elérhetőek a piacon mind a professzionális, mind az otthoni - kis irodai felhasználásra szánt kivitelekben. Az ipari kivitelű berendezések azonban csak nemrég jelentek meg a kínálatban, ezért igyekszünk egy átfogó képet adni róluk.

Ipari Ethernet

Az ipari ethernet eszközök elsősorban abban különböznek hagyományos társaiktól, hogy szélsőséges körülmények között kell ellátniuk a feladatukat, az elképzelhető legmagasabb rendelkezésre állást biztosítva. A felhasználási sajátosságokból kifolyólag elmondható, hogy szélesebb hőtartományban képesek üzemelni(-40 °C - +70 °C -ig vagy -10 °C  - +65 °C -ig), jellemzően ventillátor nélküli kivitelűek és ellenállóak a különböző rázkódásokkal, vibrációkkal szemben. A menedzselhető kivitelű változatok a magas rendelkezésre állás érdekében kifejezetten gyors hibatűrő redundáns protokollokat támogatnak, amelyek <20 milliszekundum alatti átállást tesznek lehetővé.


D-Link portfólió

A D-Link ipari termék kínálatába letisztult, de minden lényeges berendezést megtalálunk benne ami ezen a területen szükséges lehet:
 
Nem menedzselhető DIN sínes switch-ek hagyományos és PoE kivitelben (DIS-100-as széria)



Mendzselhető DIN sínes switch-ek hagyományos és PoE kivitelben (DIS-300-as széria)



Menedzselhető, rack-es optikai koncentrátor (DIS-700G-28XS)



4G LTE M2M ipari router (DWM-312)



 
Minden DIS szériás switch-re 5 év garanciát vállal a gyártó.

További információért forduljanak kollégáinkhoz!