Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére
GB/EN HU

D-link Wireless N Open Source Access Point/Router

D-link Wireless N Open Source Access Point/Router
A vásárláshoz viszonteladói regisztráció
és bejelentkezés szükséges!Wireless N Open Source Access Point/Router
Márka: D-link
Cikkszám: DAP-1360
Kiszerelés: db

Termékismertető

  • 802.11n (draft) WLAN specifikáció, nagyobb sebesség és lefedettség
  • 7 működési mód
  • Egyszerű biztonsági telepítés egy gombnyomásra (WPS)
  • D-Link Click’n Connect telepítés varázsló 18 nyelven
  • Nyílt forrású Linux platform (Realtek RTL8651C és RTL8190 chipset)
  • Energiatakarékos Wi-Fi ütemezés


A D-Link DAP-1360 vezeték nélküli hozzáférési pont kompatibilis az IEEE 802.11n szabvánnyal (draft). Szélessávú routerhez való csatlakoztatással megoszthatjuk nagysebességű Internet hozzáférésünket vezeték nélküli módban, vagy biztonságos vezeték nélküli hálózaton keresztül oszthatunk meg fotókat, fájlokat, zenét, videót és hálózati tárolót.
 

Linux alapú platform

A Realtek RTL8186 chipset alapú DAP-1360 frissíthető minden erre a célra készült firmware-rel, mely megtalálható az eszközhöz tartozó Software Development Kit-ben (SDK)*. A megoldás lehetővé teszi, hogy a programozók a 2MB flash memóriát és 16MB SDRAM-ot teljes mértékben és tetszőlegesen kihasználják.
 

Vezeték nélküli adatvédelem

A DAP-1360 nagyteljesítményű hálózati védelmet biztosít hálózata és vezeték nélküli forgalma számára. Továbbá rendelkezik tartalmaz MAC címszűrés, “Disable SSID Broadcast” funkcióval, mely megakadályozza a hozzáférést otthoni vagy irodai hálózatához arra jogosulatlan személyek számára.

Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) funkcióval a vezeték nélküli biztonság egy gombnyomással elérhető. Nincs szükség bonyolult jelszavakra és felhasználói nevekre, mert a vezeték nélküli hálózat nevét (SSID) és a jelszót az eszköz automatikusan hozza létre és továbbítja a kliens eszköz számára.

 
Sokoldalú felhasználási lehetőség különböző környezetben

A DAP-1360 többféleképpen alkalmazható eszköz. Használható hozzáférési pontként, mint vezeték nélküli felhasználók számára központi hub, AP kliensként másik hozzáférési ponthoz csatlakoztatva, munkacsoportok összekötéséhez vezeték nélkül. Alkalmazhatjuk vezeték nélküli hub és brige-ként egyidőben, valamint Repeater-ként a vezeték nélküli lefedettség kiterjeszéséhez és a holtpontok lefedéséhez.

Ezen lehetőségek mellett két WISP módot is támogat, melyek segítségével egy Internet kapcsolatot oszthatunk meg több lakás között extra router telepítése nélkül. A WISP Client Router és WISP Repeater funkciók teszik lehetővé, hogy egyenként csatlakozzunk vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolattal.

 
Egyszerű telepítés és használat

A D-Link Click ‘n Connect (DCC) varázslóval néhány perc alatt létrehozhatjuk vezeték nélküli hálózatunkat. A varázsló konfigurálja a hozzáférési pont működési módját, egyszerűsíti az új vezeték nélküli eszközök hozzáadását, és segítségével könnyedén hozhatunk létre vezeték nélküli hálózatot otthonunkban vagy az irodában.

Energiatakarékosság érdekekében az ütemezési funkció segítségével kikapcsolhatjuk a vezeték nélküli hálózatot, ha nem használjuk azt.

* kérés esetén áll rendelkezésre.

Letölthető fájlok, adatlapok

DAP_1360_Datasheet_EN.pdf

Hozzászólások

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.