D-link Wireless N Home Router with 4 Port 10/100 Switch

D-link Wireless N Home Router with 4 Port 10/100 Switch
A vásárláshoz viszonteladói regisztráció
és bejelentkezés szükséges!Wireless N Home Router with 4 Port 10/100 Switch
Márka: D-link
Cikkszám: DIR-615
Kiszerelés: db

Termékismertető

Nagy sebességre és hatótávolságra lenne szükség, de legyen kedvezo az ár, és maximális legyen a garancia? A DIR-615 Wireless N Otthoni router tökéletes vezeték nélküli hálózat kiépítését teszi lehetové akár egy nagyobb, többszintes családi házban is - mindezt a ma kapható N szabványos eszközeink között a legolcsóbban.


Wireless N Otthoni router
A D-Link DIR-615 Wireless N Otthoni router egy 802.11n szabványtervezetnek megfelelő eszköz, mely olyan felhasználóknak került kifejlesztésre, akik nagyobb hálózati teljesítményt igényelnek a lehető legkedvezőbb költségek mellett. A DIR-615 mindazok számára is elhozza a jövő vezeték nélküli technológiáját, akik eddig nem vállalták a Wireless N technológia magasabb induló költségeit. 

Teljes otthoni lefedettség, kiváló teljesítmény
A 802.11n technológiára épülő, 2x2 antennával rendelkező DIR-615 Wireless N Otthoni router több adafolyamot képes egyszerre fogadni és küldeni, így átlagos otthoni körülmények között végképp megszüntet minden kieső pontot. Egy Wireless N kártyával szerelt vagy azzal kiegészített notebook-kal a lakás bármely pontjáról csatlakozhat a hálózathoz, miközben a már meglévő 802.11g és 802.11b vezeték nélküli eszközökkel is biztosított a kompatibilitás.

Egyszerűsített vezeték nélküli biztonság
A router támogatja a Wi-Fi Alliance által kidolgozott új, egyetlen gombnyomást igénylő vezeték nélküli titkosítást. A Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) funkcióval a vezeték nélküli hálózat neve (SSID) és a titkosítási kulcsok automatikusan kerülnek generálásra, és továbbításra a vezeték nélküli kliensek számára. Nem kell többé bonyolult jelszavakat megjegyezni és újra meg újra beírni - ezzel pedig jelentősen egyszerűsödik a vezeték nélküli hálózatok esetében kiemelkedően fontos biztonság.

Egyszerű beállítás
A D-Link Click'n Connect néhány perc alatt beállítja a Wireless N Otthoni router valamennyi fontosabb paraméterét, így hálózati ismeretek nélkül is gyorsan juthat el a doboztól az élő Internet kapcsolathoz.

Egyszerű biztonság
A DIR-615 napjaink valamennyi vezeték nélküli biztonsági szabványának támogatásával nyújt védelmet a vezeték nélküli hálózaton terjedő vagy az Internetről érkező támadásokkal, jogosulatlan hozzáférésekkel szemben. A WEP, WPA és WPA2 szabványok biztosítják, hogy mindig a lehető legmagasabb szintű titkosítást alkalmazhassa, bármilyen adaptert használjon is. Természetesen a router SPI és NAT tűzfallal is rendelkezik.

Draft 2.0 tanúsítvány
A DIR-615 elnyerte a 802.11n tanúsítványt a Wi-Fi Alliance®-től, mely biztosítja a 802.11n termékek közötti, valamint a korábbi Wi-Fi eszközökkel, köztük a 802.11g készülékekkel való kompatibilitást.


1 A maximális vezeték nélküli sebesség az IEEE 802.11g szabványból származik. Az aktuális sebesség etől eltérhet. A hálózati felételek és a környezeti tényezők, így különösen a hálózati forgalom, a felhasznált építőanyagok és az épület adottságai csökkenthetik az átviteli sebességet. A környezeti tényezők is jelentős sebesség-csökkenést okozhatnak.

Letölthető fájlok, adatlapok

DIR_615_Q1_Datasheet_EN_EU.pdf

Hozzászólások

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.