D-link Wireless N Router with 4 Port Gigabit Switch

D-link Wireless N Router with 4 Port Gigabit Switch
A vásárláshoz viszonteladói regisztráció
és bejelentkezés szükséges!Wireless N Router with 4 Port Gigabit Switch
Márka: D-link
Cikkszám: DIR-655
Kiszerelés: db

Termékismertető

Ossza meg szélessávú Internet kapcsolatát a piac legfejlettebb vezeték nélküli routerével. Videófolyamok, Internetes telefonálás, böngészés, online játékok akár egyidejuleg. És mindez a D-Link Green technológiájával környezetbarát módon!

Wireless N Gigabit Router
A D-Link DIR-655 Vezeték nélküli Gigabit router egy 802.11n (Draft 2.0) kompatibilis eszköz, mely valós körülmények között akár 650%-kal nagyobb vezeték nélküli sebességet biztosít, mint ami a korábbi 802.11g eszközökkel elérhető volt. A sebesség meghaladhatja a 100Mbps vezetékes Ethernet hálózatok sebességét is1. A DIR-655 routert modeméhez csatlakoztatva mindenkivel megoszthatja nagysebességű Internet kapcsolatát, és létrehozhat egy olyan biztonságos vezeték nélküli hálózatot, melyen szabadon küldheti körbe fotóit, fájljait, zeneszámait, videofilmjeit, megoszthatja a hálózathoz csatlakoztatott nyomtatóit és hálózati adattárolóit bárhol is legyen otthonában.

Kiemelkedő teljesítményA DIR-655 rendelkezik a RangeBooster N™ termékcsaládon belül a legnagyobb teljesítményű processzorral, így soha nem látott sebességgel képes közvetíteni az Internet és a helyi hálózat között az adatokat. Az elismert QoS StreamEngine alkalmazásnak köszönhetően a DIR-655 képes biztosítani az Internetes telefonhívások és online játékok zökkenőmentes adatáramlását nagyobb leterheltség mellett is. Mindezeken felül a router négy Gigabit Ethernet switch porttal is rendelkezik, így maximális sebességgel képes más Gigabites hálózati eszközökkel – így például hálózati adattárolókkal – kommunikálni, adatokat cserélni.

Wireless LAN Intelligent Stream Handling (WISH) technológia A DIR-655 router Quality of Service (QoS) funkciója mind vezeték nélkül, mind az Internet felé (StreamEngine) működik. Speciális funkciója, a WISH képes minimalizálni a vezeték nélküli hálózaton párhuzamosan folyó, a játékokat, HDTV adást illetve más médiaalkalmazásokat zavaró forgalmazások negatív hatásait, így tovább növeli utóbbiak élvezetét. A technológia automatikusan felismeri, ha audio, video vagy játék tartalom halad a vezeték nélküli hálózaton, és elsőbbséget biztosít ezeknek más kevésbé időérzékeny alkalmazásokkal – például email vagy fájlküldés – szemben. A prioritások kiosztásának automatizálásával megelőzhető a médialejátszás során egyébként bekövetkező lag, utánhúzás. Ezen felül a router garantálja, hogy ne jöhessen létre interferencia a környezetében található más vezeték nélküli hálózatokkal. Ezt a beszórt terület csökkenésével éri el az eszköz, amennyiben szabványos 802.11g/b hálózatot észlel a közelben.

Teljes otthoni lefedettségA DIR-655 router nagyobb, akár többszintes házakban, lakásokban is tökéletes vezeték nélküli teljesítményt biztosít. A 802.11n (Draft 1.0) technológiával és a 3x3 antennás kivitellel a DIR-655 egyszer és mindenkorra véget vet a lefedetlen pontok és zugok világának. Egy RangeBooster N™ 650 notebook vagy PC adapterrel felszerelt számítógép szó szerint bárhonnan kapcsolódhat a hálózathoz. Vezeték nélküli biztonság- pofonegyszerűenA router támogatja a Wi-Fi Alliance egyetlen gombnyomással aktivált vezeték nélküli biztonsági szabványát. A Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) funkciónak köszönhetően a router automatikusan generálja és küldi körbe a hálózati eszközök számára a vezeték nélküli hálózat nevét (SSID) és a titkosítási kulcsokat. Nem kell többé bonyolult jelszavakat megjegyezni, és a kulcsokat újra és újra megadni a különböző eszközökön, ezzel jelentősen egyszerűsödik a vezeték nélküli hálózat biztonsági védelmének beállítása.A DIR-655 az első otthoni használatra szánt router, amely kiérdemelte a Microsoft® Windows Vista™ tanúsítványt.

Ezzel a készülékkel teljességében kihasználhatja az új operációs rendszer előnyeit, így a hálózati eszközök felderítésére és menedzselésére szolgáló Network Explorer és Network Map funkciókat. A Wi-Fi Protected Setup / Windows Connect Now (WCN) Config 2.0 alkalmazásokkal egyszerűen és létrehozása pillanatától biztonságosan hozhat létre Wi-Fi hálózatot. A router kompatibilis az Xbox Live® szolgáltatással is. Végeredményben a felhasználó egy egyszerűen telepíthető és menedzselhető, megbízható audio és video streaming szolgáltatást, zökkenőmentes játékélményt és stabil VoIP hívásokat biztosító hálózatot építhet ki a DIR-655 segítségével.


A RangeBooster N™ termékek a draft IEEE 802.11n szabványtervezetre épülnek, és nem garantált kompatibilitásuk a jövőben elfogadásra kerülő IEEE 802.11n szabvánnyal. Más gyártók draft 802.11n szabványtervezetek megfelelő termékeivel nem garantált a kompatibilitás. Minden sebességre utaló megjegyzés kizárólag összehasonlítási célokat szolgál. A termékjellemzők, méret és forma előzetes értesítés nélküli módosításának jogát fenntartjuk. A tényleges termék eltérhet a fent ábrázolttól. 1 A Maximum vezeték nélküli sebesség az IEEE 802.11g és draft 802.11n szabványaiból következik. A tényleges adatátviteli sebesség ettől eltérhet. 802.11n sebesség csak más RangeBooster N™ termékekkel együtt alkalmazva érhető el. A tényleges átviteli sebesség itt is eltérő lehet. A hálózati környezet és a környezeti tényezők, ezeken belül is a hálózati forgalom nagysága, a z építőanyagok és építési módok csökkenthetik a tényleges átviteli sebességet. A környezeti tényezők jelentősen ronthatják a vezeték nélküli jel erősségét.

Letölthető fájlok, adatlapok

DIR_655_Datasheet_EN_UK.pdf

Hozzászólások

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.