Híreink

Ubiquiti - Unifi Protect

Ubiquiti - Unifi Protect
A Ubiquiti Unifi videó megoldásai már régóta megtalálhatóak a gyártó kínálatában. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően egyre több új típusú kamera illetve NVR megoldás közül választhatunk. A most bemutatott Unifi Protect újdonságaival kiegészülve egy teljesen önálló és komplex kamerarendszert szerezhetünk be amelyhez többek közt ingyenes felhőszolgáltatás is jár.

2018-10-10 20:17

Októberi Mikrotik hírek

Októberi Mikrotik hírek
A Mikrotik az őszi időszakban is folyamatosan mutat be új eszközöket. A rendszeres fejlesztések eredményeképpen most egy új kompakt méretű ám rendkívül nagy teljesítménnyel bírő switch-el valamint egy újabb LHG modellel bővül a kínálat.

2018-10-03 22:29

Ubiquiti - PrismStation 5AC

Ubiquiti - PrismStation 5AC
A bázisállomások egyik legnagyobb problémája a rendkívül nagy interferencia. A nagy mértékű zavarás eredményeképpen jelentősen csökkenhet az állomás kapacitása és teljesítménye. Minden gyártó igyekszik valamilyen módon védekezni és megtalálni a legjobb megoldást erre a jelenségre. Az UBNT PrismStation bázisállomás ezek ellen a zavarok ellen veszi fel a küzdelmet.

2018-09-26 18:53

Mimosa N5-45 szektor antenna

Mimosa N5-45 szektor antenna
A Mimosa Networks újabb termék családot jelentett be, ami ezúttal - a gyártótól szokatlanul - nem aktív, hanem passzív kiegészítő, nevezetesen egy kis nyaláb szélességű szektor antenna páros, az N5-45.

2018-09-13 11:48

Ubiquiti - UniFi WiFi BaseStationXG

Ubiquiti - UniFi WiFi BaseStationXG
A Ubiquiti Networks igyekszik folyamatosan fejleszteni jól bevált és sikeres szériáit, igazodva korunk igényeihez. Ennek legújabb példája a UniFi WiFi BaseStationXG amelyet a gyártó weboldalán a világ legnagyobb kapacitással rendelkező Wifi AP-jaként hírdetnek, ami nem alaptalan, hiszen akár 1500 kliens egyidejű kezelésére képes az adatlap szerint. A három beépített rádió együttes teljesítménye pedig akár az 5 Gbps-ot is elérheti.

2018-08-29 21:03

Újabb szín a palettán: D-Link ipari switch-ek

Újabb szín a palettán: D-Link ipari switch-ek
A D-Link switch családját már nem szükséges bemutatnunk, hiszen hosszú ideje elérhetőek a piacon mind a professzionális, mind az otthoni - kis irodai felhasználásra szánt kivitelekben. Az ipari kivitelű berendezések azonban csak nemrég jelentek meg a kínálatban, ezért igyekszünk egy átfogó képet adni róluk.

2018-08-15 20:11

Mikrotik RouterOS sérülékenység

Mikrotik  RouterOS sérülékenység
Az elmúlt héten a Mikrotik ismét felhívta felhasználói figyelmét a még áprilisban felbukkanó biztonsági problémára amely a Winbox menedzsment szoftver által használt portot érintette. A 8291-es port minden MikroTik eszközön alapértelmezetten engedélyezett. Ezt a rést használták ki a támadók és szerezték meg az adminisztrátori jogosultságokat az adott eszközök felett melyeken ezek után bármilyen szolgáltatást és konfigurációt megváltoztathattak.

2018-08-08 20:41

Bemutatkozik a Mikrotik CWDM portfóliója

Bemutatkozik a Mikrotik CWDM portfóliója
Tovább bővíti a Mikrotik az optikai portfólióját, ezúttal a CWDM (Coarse Wavelength Division Multiplexing) technológiát támogató aktív modulokat és az azokat fogadó passzív MUX-DEMUX egységeket jelentették be. Ezek segítségével 8 különböző optikai összeköttetést tudunk egy szálon megvalósítani, különböző hullámhosszok segítségével, akár 10Gigabites sávszélességig.

2018-07-18 19:22

Júliusi Mikrotik újdonságok

Júliusi Mikrotik újdonságok
A nyári időszakban is folyamatosan mutatkoznak be az újabbnál újabb Mikrotik eszközök. Aktuális hírlevelünkben két sikeres termékszéria továbbfejlesztett és kissé átalakított modelljével ismerkedhetnek meg részletesebben.

2018-07-11 19:27

Webshop Újdonságok - Kövesd Akcióinkat

Webshop Újdonságok - Kövesd Akcióinkat
Ismételten frissítettük webáruházunk szolgáltatásait, hogy még könnyebb és gyorsabb legyen a vásárlás. Folyamatosan frissülő akciókkal várjuk új és meglévő ügyfeleinket egyaránt!

2018-07-04 19:48

Oldalak: