Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

RólunkAz AbsolCom Kft-t 2015.03.27-én alapítottuk, azzal a szándékkal, hogy az informatikai –adatátviteltechnikai megoldások piacán tapasztalt rést betöltsük. A cég tevékenységi köre egy klasszikus informatikai disztribúció és nagykereskedelem. Különböző technológiákon alapuló informatikai adatátviteli eszközöket, és ezek kiegészítőit forgalmazzuk, regisztrált viszonteladóknak, informatikai rendszerintegrátoroknak és internet szolgáltatóknak.

 

- Az általunk forgalmazott technológiájú termékekkel teljes körűen le tudjuk fedni a rádiós adatátviteli eszközök teljes palettáját, 2,4GHz –es frekvenciatartománytól egészen a 80GHz-es professzionális termékekig. Ebbe a kategóriába tartoznak a nagy népszerűségnek örvendő WiFi termékek is, melyekből több gyártó eszközeit is forgalmazzuk és a mai napig egyre növekvő piaci igényt tapasztalunk rájuk.

 - A rádiós technológia mellett mindig nélkülözhetetlen a hagyományos strukturált kebelezési rendszer is, ezért természetesen az AbsolCom Kft is forgalmazza az ehhez szükséges termékeket. Ebbe a termékcsaládba tartoznak a réz alapú kábelezési rendszerek, az informatikai rendezőszekrények, fali aljzatok és hasonló gyengeáramú szerelvények, melyek nem csak az informatikai hálózatokhoz, hanem a biztonságtechnikához is nélkülözhetetlenek. 

 - Biztonságtechnikai termékek közül leginkább IP alapú teremékek, mint például IP kamerák, adatrögzítő egységek, különféle szenzorok (hőmérséklet, ajtó-ablak nyitás, stb.) találhatóak meg a kínálatunkban. 

 - Széles skáláját forgalmazzuk az Ethernet hálózati eszközöknek. Palettánkon megtalálhatók a legkisebb SoHo routerektől a moduláris switchekig a legkülönfélébb berendezések. 

 - A fentebb említett strukturált informatikai hálózat egyik alternatívája az optikai hálózat. Sokszor előfordul, hogy az olcsóbb, könnyebben telepíthető strukturált rendszerrel nem építhető meg egy hálózat, mert például nagyobb távolságok, vagy nagyobb adatátviteli kapacitás szükséges, vagy csak védeni kell a mellette futó erősáramú berendezésektől. Ilyenkor jönnek szóba a különböző optikai adatátviteli megoldások. Cégünk ebben a termékkörben is teljesen lefedi a piaci igényeket, a legegyszerűbb optikai kábelektől kezdve a bonyolult multiplexerekkel működő komplex termékekig, szintén több gyártó kínálatából.