Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Vásárlási feltételekAz AbsolCom Kft Informatikai nagykereskedelem. A vásárlás cégünknél regisztrációhoz kötött. Csak regisztrált viszonteladó partnereinket áll módunkban kiszolgálni.

Minden olyan cég a viszonteladó partnerünk lehet, azaz nagykereskedelmi áron vásárolhat, amely tevékenységi köre alapján informatikai eszközöket továbbértékesít, vagy szolgáltatásában ilyen eszközöket üzemeltet, nagyobb volumenben (pl. távközlési szolgáltatók).

Webáruházunkban a jogosult belépési adatok hiányában nem lehetséges a vásárlás, illetve a feltüntetett árak is csak a gyártóink által javasolt végfelhasználói árak lesznek.

Kollégáink az online regisztrációt követően átnézik és ellenőrzik az adatokat, majd jóváhagyják a regisztrációt, vagy, kérdés esetén a megadott elérhetőségeken jelentkezni fognak további egyeztetés céljából.

Fizetési kondíciónk új partnerek esetén készpénzes vagy előre átutalásos, ettől eltérni egy kialakuló jó együttműködés után lehetőség van, de az minden esetben egyedi, személyes megbeszélést igényel, a pénzügyi beszámolók áttekintése mellett, a kereskedelmi feltételeink és szerződésünk elfogadásával és aláírásával.

A weboldalba a jobb felhasználói élmény és a látogatottsági adatok mérése érdekében Google Analytics javascript kód került elhelyezésre, a weboldal használatával ön elfogadja a Google ide vonatkozó adatvédelmi elveit is: https://www.google.hu/intl/hu/policies/privacy/